HIFU 3D | NOU LIFTING SENSE CIRUGIA

Elimina el greix i reafirma el teixit

Es tracta d’ultrasons d’alta intensitat que permeten concentrar tota la seva energia generant un efecte lupa sense afectar els teixits més superficials de l’epidermis. A l’respectar les capes superficials de la pell és un tractament no invasiu i que no requereix de cap període de recuperació.

La diferència entre el HIFU i altres tècniques no invasives com el làser és que els ultrasons focalitzats actuen directament sobre les capes profundes de la pell. En realitat el HIFU i el tractament amb làser són tecnologies perfectament compatibles i fins i tot complementàries.

Com actua el HIFU en la reducció de greix corporal??

L’ultrasò s’aplica de manera directa sobre la zona a tractar, podent aplicar còmodament fins i tot en les zones corbes del cos, que són precisament en què més greix se sol acumular, com passa a l’abdomen, les cartutxeres i els glutis.

El que fan les ones HIFU és produir un efecte termomecànic que s’encarrega de destruir el teixit gras a nivell subcutani, però sense danyar ni els teixits adjacents ni l’epidermis. El greix comença a desfer-se i s’elimina de forma natural a través de l’organisme.

Els seus efectes són tan immediats que es garanteix la reducció d’una talla amb una única sessió.

NEWSLETTER

-

CONTACTE

C. Jacint Badiella, 5
08225 Terrassa
T 93 735 57 83 | M 650 102 302
clubegara@cosjove.cat