pixel

“Medicina Estètica”

Medicina Estètica

La Tecnologia Lipolàser

La tècnica lipolàser consisteix en una nova aplicació de la tecnologia làser que permet eliminar el greix en una sola sessió, de forma poc agressiva i no obstant això definitiva. El lipolàser permet remodelar la figura amb menor risc que la liposucción tradicional, sota anestèsia local i sense ingrés hospitalari.

Aquesta tècnica es pot realitzar tant en dones com en homes. La tècnica lipolàser és ideal per a aquelles zones del cos amb excés de greix i certa flacidez cutània, gràcies a l’efecte de retracció de la pell. És realment eficaç en zones petites com els rotllets del sostenidor, la papada, els braços, genolls, etc.

El temps de recuperació de la tècnica lipoláser és menor al d’una liposucción convencional. La majoria de pacients es reincorpora a la seva rutina diària l’endemà. Les cures post-tractament són senzills: algunes sessions de massatge o drenatge limfàtic, hidratació de la pell i usar una faixa durant poques setmanes.

“Nuestros especilistas”

Dra. Ida Parisi

Sí, en principi es pot aplicar a qualsevol zona del cos, mentre es tracti de greix localitzat. És una tècnica molt útil en aquelles zones en les quals no és possible eliminar el greix malgrat fer dieta i/o exercici. El que sí hem de tenir en compte és que la tècnica lipolàser no està indicada per a l’obesitat. Gràcies al disseny i flexibilitat de la cánula del nostre lipolàser, podem aplicar aquest tractament en zones convencionals (abdomen, cuixes i glutis) i també en altres zones més arriscades per la liposucció tradicional: braços, papada, genolls, turmells, aixelles…

Dr. Cano

La tècnica lipolàser s’ha popularitzat a Estats Units i Brasil, on s’ha utilitzat amb moltíssim èxit. Ara eliminar el greix no desitjat resulta més fàcil i menys dolorós.Amb l’evolució de la tecnologia làser disposem de tècniques segures i eficaces per acabar amb els adipòcits sense lesionar la resta de teixits. Així, eliminem el greix sobrant amb poca agressió. He estat un dels primers cirurgians a introduir aquesta tècnica a Espanya i he pogut comprovar els beneficis respecte a la liposucció tradicional.

NEWSLETTER

-

CONTACTE

C. Jacint Badiella, 5
08225 Terrassa
T 93 735 57 83 | M 650 102 302
clubegara@cosjove.cat