Cos Jove | El teu espai estètic

En Cos Jove treballem a fons per oferir als nostres clients el servei més atent, personalitzat i de qualitat.

Som pioners en un innovador i diferent mètode de treball: no apliquem un simple tractament, sinó que ens preocupem de buscar les necessitats físiques i emocionals (ansietat, estrès, desordre d’hàbits…) de cada persona. Un pla específic i un seguiment constant són imprescindibles per poder obtenir uns bons resultats.

Per poder aconseguir això, disposem d’un equip humà molt professional, compost de psicòlegs, nutricionistes, dietistes i terapeutes. Aquest equip està en constant formació amb tal d’estar permanentment al dia.

Utilitzem les últimes tecnologies tals com a revisions antropometries, l’anàlisi d’índex de massa corporal o el control d’activitat física metabòlica.

Des de 1998 a Terrassa, any darrere any, en aquesta última dècada, els nostres clients han estat i són el nostre aval del treball ben fet. Per això volem donar les gràcies per la confiança dipositada i el nostre més sincer agraïment.

Per qué Cos Jove?

El secret del nostre èxit està en… l’experiència de saber combinar les diferents tècniques de tractament amb els millors equips tecnològics i l’assessorament en tractaments facials, corporals, tractaments dietètics-nutricionals, medicina estètica, cirurgia estètica, etc…

Disposem de la millor aparatología tant per als tractaments facials, corporals, etc… Les millors marques del mercat com a El·lipse, Hifu, amb la finalitat d’oferir els millors serveis d’estètica.

NEWSLETTER

-

CONTACTE

C. Jacint Badiella, 5
08225 Terrassa
T 93 735 57 83 | M 650 102 302
clubegara@cosjove.cat