pixel

“El nostre equip, la teva tranquil·litat!”

Eva Sánchez, Directora del centre Cos Jove Terrassa

Eva Sánchez és diplomada en medicina natural, nutrició i dietètica i com a directora del centre amb més de 20 anys d’experiència al món de l’estètica, marca les directrius d’atenció personalitzada. Ha creat i supervisa una innovadora metodologia, també segueix en primera persona l’evolució dels tractaments i teràpies dels clients del centre.

Eva és la màxima responsable del tracte personalitzat, proper i professional que és l’eix de la nostra filosofia.

Com ella resumeix: “En Cos Jove hem creat un nou concepte de centre d’estètica i salut; Ment i cos deuen romandre en perfecte equilibri i nosaltres ens ocupem de buscar aquesta harmonia fent d’aquest procés un veritable plaer”

En Cos Jove treballem a fons per oferir als nostres clients el servei més atent, personalitzat i de qualitat.

Som pioners en un innovador i diferent mètode de treball: no apliquem un simple tractament, si no que ens preocupem de buscar les necessitats físiques i emocionals (ansietat, estrès, desordre d’hàbits…) de cada persona. Un pla específic i un seguiment constant són imprescindibles per poder obtenir uns bons resultats.

Per poder aconseguir això, disposem d’un equip humà molt professional, compost de psicòlegs, nutricionistes, dietistes i terapeutes. Aquest equip està en constant formació amb tal d’estar permanentment al dia.

Utilitzem les últimes tecnologies tals com a revisions antropométricas, l’anàlisi d’índex de massa corporal o el control d’activitat física metabòlica.

Des de 1998 a Terrassa, any trás any, en aquesta última dècada, els nostres clients han estat i són el nostre aval del treball ben fet. Per això volem donar les gràcies per la confiança dipositada i el nostre més sincer agraïment.

NEWSLETTER

-

CONTACTE

C. Jacint Badiella, 5
08225 Terrassa
T 93 735 57 83 | M 650 102 302
clubegara@cosjove.cat