AVÍS LEGAL

  1. Cos Jove en compliment de la Llei 34/2002 d’11 de juliol de serveis de la societat de la informació i de contingut electrònic, li informa que:

La seva denominació social és: Cos Jove CarrerJacint Badiella, 5 08225 Terrassa.

Així mateix li indiquem que per posar-se en contacte amb nosaltres pot fer-ho a través del nostre correu electrònic: info@cosjove.cat

  1. Cos Jove informa que la pàgina web bcnartdesign.es té com a objecte facilitar al públic en general el coneixement de les nostres activitats, serveis i si escau l’adquisició dels nostres béns o serveis.
  2. Cos Jove de conformitat amb el que es disposa en la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la resta de normes que la desenvolupen, garanteix la seguretat i la confidencialitat en les dades subministrades pels seus clients.
  3. Els drets de Propietat Intel·lectual de la pàgina web: www.cosjove.cat pertanyen en exclusiva a Cos Jove, sent aquesta l’única a qui li correspon l’exercici del dret d’explotació de la mateixa.
  4. Bcn Art Design no assumeix cap responsabilitat respecte a l’accés o connexió a pàgines de tercers als quals es faci al·lusió o referència a la nostra pàgina web.
  5. La utilització fraudulenta de la informació continguda en aquesta pàgina web, donarà lloc a les accions legalment establertes.
  6. Cos Jove No es responsabilitza dels possibles errors de seguretat o possibles danys que es puguin produir en els equips o fitxers de l’usuari quan corresponguin a l’allotjament d’un virus en l’equip de l’usuari, malament funcionament del navegador o versions no actualitzades del mateix, així com de tots els danys o fallades de seguretat que expressament la legislació no atribueixi al titular de la web.
  7. Cookies (1): (veure política de privadesa de cookies)

 

NEWSLETTER

-

COS JOVE CLUB EGARA

T 93 735 57 83
M 650 102 302
clubegara@cosjove.cat

C. Jacint Badiella, 5
08225 Terrassa

COS JOVE TERRASSA

T 93 794 71 44
M 649 435 276
terrassa@cosjove.cat

C. Església, 16, 2n, 3a-4a
08221 Terrassa